Mine publikasjoner

Kunsten å lære bort (2008)

Målet med boken er å vise hvordan kurs og foredrag kan gi deltakerne økt læring. Alle har en hverdag som fylles mer og mer opp Den tiden som kan avsettes til ny læring er under sterkt press fra andre plikter og aktiviteter. Derfor må ethvert kurs og foredrag vi skal delta på gi oss noe vi kan bruke.

 

 

Boken belyser to forhold:

  • hvordan gjennomføre teknikker, presentasjonsferdigheter og hvordan lære bort, og
  • resultatet av dette, hva skjer med deltakerne når de skal lære noe?

Gleden ved å lykkes med å gjennomføre gode læreprogrammer gir inspirasjon til ny vekst og

Utvikling. Det er helt sentralt at du er deg bevisst din egen plattform når du gjennomfører et program. Lag deg en plan for din egen utvikling. Da vil du også lykkes med å nå dine mål. Selv verdens beste foredragsholdere jobber beinhardt med å holde seg på toppen. Svaret på all utvikling og læring er å røre ved mennesker på tre områder. Det ene er å snakke til hodene deres, slik at de forstår deg. Det andre er å holde dem aktive ved å aktivisere hele kroppen i læresituasjonen. Til slutt bindes det hele sammen, fordi vi rører ved hjertene til deltakerne. Da skapes varige og effektfulle

Boken er ment som en inspirasjonskilde for instruktører på alle nivåer

  • Hvordan skape gode læresituasjoner og kommunikasjon for voksne
  • Tidsbesparende planlegging og gjennomføring av læreprogrammer
  • Effektive disposisjonsformer for manuskriptnotater
  • Kunsten å fastsette de riktige behov for ulike forsamlinger
  • Korrekt valg av ulike former for presentasjoner
  • Bruk av kurslokal og treningsteknikker
  • I den avsluttende gjennomføring av opplæring
  • Veiledning i god bruk av tekniske, praktiske – og audiovisuelle hjelpemidler

Boken kan kjøpes for kr. 250,- . Send en e-post på manordli@online.no med navn og adresse så sender jeg den i løpet av 1-2 dager.

 

Det Sterke Kjønn -Min kamp for å bli kvinne ( 2017)

Dette er min selvbiografi. Jeg er født i feil kropp og gikk i 1987 og 1988 gjennom operasjoner på Rikshospitalet i Oslo. Jeg er født som mann i Tromsø i 1963 og har helt siden jeg var liten følt at jeg har vært kvinne.

Jeg håper min selvbiografi utgjør en forskjell for de som også er født i feil kropp, deres familie, venner og kolleger. Mitt mål er å spre kunnskap og informasjon om oss som er født i feil kropp.

 

Boken er utgitt på Juritzen forlag og er til salgs over hele landet i en bokhandel nær deg. Se også min blogg for informasjon om hvor du kan handle boken på nett.