I studio hos TV2

Onsdag 25.april hadde jeg et flott møte med TV2. Først var jeg live på TV2 Nyhetskanalen kl 1730 på Underholdningsinnslaget. Deretter var det et opptak for 2100 Nyhetene. På begge disse innslagene promoterte jeg min egen bok Det Sterke Kjønn og boka til Caitlyn Jenner som kom ut over hele verden i går.

Her kan du se nettsaken med meg som var sendt på 2100 nyheten og på TV2 Nyhetskanalen.

http://www.tv2.no/nyheter/9085504/

Det sitatet som har fått mest oppmerksomhet er dette:

Hun møter mange som er overrasket over at det er nettopp Frp hun har funnet seg hjemme i.

– Jeg ble overrasket over at andre var overrasket. For meg er det naturlig. Jeg tror på den liberale politikken og på verdiene frihet, trygghet og handlekraft. Og hvis man sier at en som er født i feil kropp ikke kan stemme Frp, så er mitt spørsmål: hvem er det som har fordommer? sier Nordli.

Ferdig med opptak for TV2 Nyhetene kl 2100

 

Klar for å gå live hos TV2 Nyhetskanalen og 1730 Underholdningssendingen