2017 – For et år!

Hvor skal jeg begynne?

Photoshoot med Tara Foto: Espen Solli

Året 2017 startet på mange måter 7.mars da jeg lanserte min selvbiografi: Det Sterke Kjønn -min kamp for å bli kvinne. Jeg skrev en bok for å bidra med kunnskap og informasjon om oss som er født i feil kropp og som har gjennomgått et fullt kjønnsskifte.

Takk til alle dere tusenvis av fine og vakre mennesker som har gitt meg ros, kritikk, flotte tilbakemeldinger og konstruktive forslag til videre arbeid.

Takk til deg som har kjøpt boka mi og har delt med meg hvordan du opplevde min historie.

Tusen takk til alle dere som er født i feil kropp som har sendt meg mailer, sms, ringt, skrevet brev og tatt kontakt med meg på møter og konferanser. Deres tilbakemeldinger har vært svært viktig for meg.

Takk til min familie og venner som har stått ved meg gjennom bokutgivelsen. I en slik bok må man være privat og dele viktige skjæringspunkter i livet. Dere har vært der og hjulpet meg til å «stay grounded». Det betyr alt for meg.

Takk til alle kollegaer og venner som har likt og delt bilder, posts på Facebook, instagram, Twitter og andre steder. Takk for at dere har hjulpet til med å spre bokens budskap til deres eget nettverk.

Klar til festmiddag på geilo på tara Weekend og kåringen av Årets Modigste kvinne Foto: Tara

Takk til bladet Tara som nominerte meg til prisen Årets modigste kvinne 2017. Bare det å bli nomiert og sett var for meg en seier i seg selv.

Jeg føler meg glad, stolt og ydmyk for å bli nominert ved siden av den verdige vinneren Kari Hiilde French og de tre andre.

Takk til alle mine mednominerte for at dere delte med meg deres sterke og modige livshistorier. Jeg føler jeg vokste på en helg sammen med dere på Geilo og håper vi kan holde kontakten videre. Jeg ønsker dere alle fire alt godt videre.

 

Meg og Sjefsredaktør i Tara, Torunn Pettersen. Foto: Tara

 

Takk til alle de bokhandlerne som har tatt inn boka og litteraturhus, bedrifter og HBRS som har invitert meg inn for å holde foredrag om boka og mitt liv.

Fremover skal boken nå leve sitt eget liv. Den store promoteringen er over og jeg har holdt min siste boksignering. Boken er i salg i butikker over hele landet og på nettet. Se en post nedenfor med kontaktinfo til butikk og netthandel.

 

 

Fra mitt hele hjerte, TUSEN TAKK ALLE SAMMEN for at dere gjorde 2017 til et år jeg vil ta med meg i hjertet.

Her er vi fem som var nominert til prisen Årets modigste kvinne 2017 samlet rundt vinneren Kari Hlde French. F.v: Marianne, Cechell Oftedal, Kari Hilde French, Marion Knutsen, Anja Riiser Foto: Tara